Xevi GaTa Trio 5/7


Xevi Garcia Tarragó, veu i guitarra
Oriol Gonzàlez, bateria
Xavi Castillo, contrabaix
Xevi Garcia Tarragó, veu i guitarra
Oriol Gonzàlez, bateria
Xavi Castillo, contrabaix

Cantant i guitarrista, especialitzat en improvisació vocal.

Inicià la seva formació amb estudis de guitarra clàssica al Conservatori de Terrassa. Més tard ampliaria la seva formació amb estudis de veu, llenguatge musical i harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona, de la mà de Georgina Weinstein, Ana Finger i Sheila Jordan, entre altres.

L’any 2005 es llicencia en l’especialitat de Veu Jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Professionalment destaca la seva col·laboració com a cantant, guitarrista, compositor i arranjador en gravacions de músics com ara Miquel Àngel Cordero, Xavi Maureta, Pere Arguimbau, Roger Mas, David Gómez, Martí Ventura i Rai Ferrer entre d’altres.

L’any 1999 enregistrà el seu primer disc, “Vides”, en solitari i amb temes propis. S’ha dedicat intensament a la pedagogia exercint de professor en diversos centres. Des de l’any 1999 exerceix de professor de Llenguatge Musical, improvisació vocal i veu al Taller de Músics de Barcelona. Actualment és cap d’àrea del equip de Veu Jazz al Taller de Músics ESEM i al Taller de Músics Escola.