Sergi Sirvent Twelve Keys Trio 15/3


Sergi Sirvent, piano
Martín Léiton, contrabaix
Ramiro Rosa, bateria

Sergi Sirvent, piano
Martín Léiton, contrabaix
Ramiro Rosa, bateriaAquest és un trio en el qual s´ajunten tres personalitats amb un alt voltatge musical i creatiu.  Es van reunir a partir d´un concert al Cafè Mandacarú de Barcelona i després han anat tocant i creant un repertori plè de colors, mesclant standards amb material original.

Sergi Sirvent amb més de una desena de discos editats per Fresh Sound Records, té una llarga trajectòria liderant projectes com ara UNEXPECTED, HAT o més recentment els SERGI SIRVENT OCTOPUSSY CATS així com INTERVALIC QUARTET entre molts d´altres.

Martín Léiton és un dels contrabaixistes més en alça de l´escena local. Té una gran solidesa i energia inacabable i ha tocat amb noms tant grans com ara Jeff Ballard o Jorge Pardo, entre molts d´altres. Actualment està tocant al quartet de Marcel.lí Bayer, també en el quartet de Ramon Prats i forma part del grup de indie-rock SEWARD; també toca a trio amb Jordi Matas i Juan Berbín amb UNDr.

Ramiro Rosa és un brillant baterista amb un llenguatge impecable i un sò molt autèntic. Membre del grup TOMA 4 juntament amb Yeray Hernández, Ivan Santeularia i Santos Acevedo amb els qui va enregistrar per Fresh Sound Records i van guanyar varis premis. Actualment és co-líder de EL COLECTIVO juntament amb Elisabet Raspall i Jordi Mestres, amb els quals han enregistrat el disc "Converses".