Oferta gastronòmica

Menú migdia i Carta de Tapes

A El Cafè de l'Aula els nostres plats per són compartir, això combinat amb una bona relació qualitat-preu, fan que la nostra oferta de tapes i platillos sigui una proposta més que interesant.

Cuina fresca i elaborada.

El nostre objectiu és fer del menjar un plaer per als sentits, mitjançant l'elaboració casolana de tots els nostres plats, amb productes frescos d'alta qualitat, una cuina sana a l'abast de totes les butxaques i amb el gust de sempre. Cuinem al moment produint plats únics i individuals, ens agrada cuidar el tracte amb els nostres clients i acaronar la nostra cuina.

El Menú

De dilluns a diumenge oferim menú migdia amb matèries primes fresques de qualitat amb un preu molt convenient. Menú complert que oferix aperitiu, primer i segon plat a més del postre, vi, aigua i gasosa. No et perdis els dijous de paella!

El Menjazz

A la nit pots venir a gaudir de la nostra carta, cuidada amb un estil molt personal i un fresc repertori pensat per a compartir d'amanides, tapes, pa de coca i taules de formatges artesans . Bona relació qualitat-preu, servei professional tot destacant el bon ambient que es respira al cafè.