Música

Música
La música en directe no para a El Cafè de l'Aula! És un dels atractius d'aquest jazzclub terrasenc que té l'Aula de Música de Terrassa dins el mateix sostre. És d'allò més encantador estar fent el brenar i tenir la sorpresa d'una actuació en directe professor i alumne que pugen a l'escenari a presentar els temes teballats a classe.
Tots els dijous amenitzem el sopar amb el gran protagonista de El Cafè, el piano de mitja cua que sempre llueix dalt l'escenari. A partir de les 20:30 actuacions de la mà de pianistes tant coneguts com en Marc Ferrer, l'August Tharrats, o cantants com ara la Zazu Osès que acompanya al piano la seva veu, entre d'altres més.
Els dissabtes oferim una experiència gastromusical única amb el nostre menú tancat, els coctels de la nova carta a l'estil Nova Orleans i la música en directe de músics nacionals i internacionals que ens fan vibrar amb la seva música.
Podeu reservar taula amb entrades a 12€ i opció sopar + entrada a 35€.
Trobareu tota la informació a:

Aforament limitat, reserves 93 013 69 11 o 617479355

El Cafè de l'aula és un establiment segur. Complim amb la norvativa Covid-19 d'higiene i seguretat. Tenim un sistema de renovació d'aire automatitzat.  Ajudan's i porta la mascareta, guarda la distancia de seguretat, fes servir el gel hidroalcoholic només entrar. Ves al lavabo amb mascareta i rentat les mans. Intenta pagar amb targeta. Gràcies per la teva col.laboració.