Ens acomiadem del 2018

A El Cafè de l'Aula acomiadem el 2018 amb el somrriure de quan els esforços donen els seus fruits i de quan les recerques troben resultats. 

Recordem amb un somrriure les croquetes de trinxat i la nostra primera mostra al carrer del Terratapes! Dos reptes d'aquest aquest 2018 que ens acaba de deixar, que sense dubte, ens va fer més forts com a equip!

Diuen que és necessari tancar portes per obrir d'altres o que s'acabin les coses per que n'arribin de noves. Nosaltres aquest any 2019, en la nostra carta als reis, hem demanat moltes coses noves. Tenim nou equip consolidat de cambrers i cuiners, tenim cartes noves de postres, tapes i platets, cocktails i entrepans i tenim nous projectes per les nits temàtiques de El Cafè que esprem que facin el teu lloc preferit per fer un afterwork, per quedar amb els amics, fer un soparet a ritme de jazz o gaudir d'una copa en bona companyia. 

No ens acomiadarem però sense donar-vos les gracies, gracies i mil gracies a tots per acompanyar-nos en aquest viatge jazztronómic i per ser-hi sempre, anem on anem, donat suport a aquest esbojarrat projecte!

Adéu 2018, gracies a tú també, has estat un any ple de reptes!